Ponedeljak, 14.05.2018.

23:41

CS:GO - Počinje finalna serija ESL Pro Lige

Finalna serija najjače CS:GO lige kuca na vrata.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

CS:GO - Počinje finalna serija ESL Pro Lige

Samo što se završio Intel Extreme Masters u Sidenju, počinje nova poslastica za ljubitelje vrhunskog Counter-Strike. Finalna serija ESL Pro Lige broji 16 timova, a ko će biti šampion?

Kao i svake godine, najviše timova nam dolazi iz Evrope, sedam. To su: mousesports, Astralis, FaZe, NiP, NaVi, Space Soldiers i Heroic. Danski Heroji će zaigrati umesto tima HellRaisers, čiji igrači imaju problem sa vizom. Interesantno da na spisku nema fnatic, G2 i North koji su ostali ispod crte.
Iz Severne Amerike nam stižu: Liquid, SK Gaming, NRG, Cloud9, Renegades i OpTic Gaming. Za razliku od Evrope, na severnoameričkom kontinentu nije bilo iznenađenja, a jedino raduje visoko drugo mesto ekipe NRG.

Ono što još više raduje je svakako i učešće ekipe iz još dva regiona. Dve ekipe nam stižu iz dela Azija-Pacifik, a to su MVP PK i Grayhound, koji je iznenadio sve na IEM u Sidneju kada je već posle prvog dana kući poslao brazilski SK.
Poslednje mesto popunila je ekipa Sharks Esports, koja dolazi iz Južne Amerike. Trenutno su 74. tim HLTV rang liste, a u svom sastavu nemaju nijedno zvučno ime. Ipak, dobro je što je ESL uvideo da treba proširiti mesta u svojoj ligi, i da treba dati mogućnost ekipama iz celog sveta da “osete” veliku scenu.

Turnir se održava u Dalasu, i trajaće od 15. do 20. maja. Sistem takmičenja je isti poput onogu Sidneju, ekipe će biti podeljene u dva dela žreba, gde će se boriti po nokaut sistemu, ali sa putem pobednika i putem gubitnika.

Parovi za prvi dan su izvučeni i izgledaju ovako:

17:00 – Cloud9 – FaZe
17:00 – mousesports – Sharks
18:10 – NRG – Heroic
18:10 – MVP PK – NaVi
19:20 – Liquid – Grayhound
19:20 – Space Soldiers – Renegades
20:30 – OpTic – Astralis
20:30 – SK – NiP


Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: