Subota, 19.08.2017.

13:35

UOL i Misfits otvaraju EULCS plej-of, G2 ide na Splyce

Došlo je vreme da saznamo koje će ekipe predstavljati svoje regione na završnom svetskom prvenstvu 2017. godine. Danas počinje plej-of EULCSa u kojem će se top 3 ekipe iz grupa A i B sastati u direktnom okršaju za titulu šampiona EULCSa za summer split i ući u trku za plasman na Worlds. Plej-of otvara četvrtfinalni duel između ekipa Unicorns of Love i Misfits, dok će meč u nedelju odigrati G2 i Splyce.

Izvor: Nikola Miliæeviæ

UOL i Misfits otvaraju EULCS plej-of, G2 ide na Splyce

Unicorns of Love važi za favorita u ovom duelu, ali nije da Misfits nema nikakve šanse. Iako su završili bolje od Misfitsa na tabeli, “Jednorozi” su u poslednjoj nedelji delovali ne tako ubedljivo kao do samog kraja regularnog dela sezone, pa Misfits dobrom partijom može da se nadigrava sa svojom prvom preprekom plej-ofa. Letnji deo sezone Misfitsa imao je uspone i padove. Igrali su ubedljivo, ali su sa vremena na vreme gubili već dobijene mečeve, pa čak i ubedljivo bili poraženi. Ovaj meč igra se u subotu od 17h.
G2 i Splyce odmeriće snage u drugom četvrtfinalnom meču prve nedelje EULCS plej-ofa. Drugoplasirana ekipa grupe A, G2, tokom summer splita nije delovala toliko ubedljivo, ali su poslednjih nekoliko mečeva pred kraj regularnog dela sezone odigrali možda i najbolje svoje mečeve u drugoj polusezoni i sazluženo se domogli drugog mesta na tabeli iza prvoplasiranog Fnatica. S druge strane, Splyce ne igra ubedljivo i dominantno kao prošle sezone, završili su treći, iako su bili prvi u nekom momentu i ne deluje kao da će predstaviti veliku pretnju ekipi G2. Kao i prvi četvrtfianlni meč, i ovaj se igra od 17h, ali u nedelju.

Strimove ovih mečeva možete pratiti na Fortuna i EULCS1 twitch kanalima.

Izvor: Klan RuR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: