Nedelja, 25.06.2017.

09:57

Erdoganu pozlilo tokom jutarnje molitve, bio bez svesti?

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je da se oseća dobro nakon što mu je nakratko pozlilo tokom jutarnje molitve u džamiji "Mimar Siman".

Izvor: Tanjug

Erdoganu pozlilo tokom jutarnje molitve, bio bez svesti?
Foto: GettyImages

Navodi se da je turski list "Hurijet" objavio da je Erdoganu ukazana lekarska pomoć "nakon što je nakratko pozlilo", a neki mediji u Turskoj tvrde da Erdogan nakratko bio bez svesti u džamiji, što nije još uvek potvrđeno.

Erdogan je kazao da je imao problema sa krvnim pritiskom zbog neravnoteže šećera koju ima u telu.

"Hvala Bogu, oporavio sam se brzo. Sada se osećam dobro i nastaviću sa našim programom", objavila je državna agencija Anadolija izjavu Erdogana.

On je naveo da će tokom popodneva prisustvovati ceremoniji koju u Istanbulu organizuje njegova vladajuća Partija pravde i razvoja povodom završetka svetog muslimanskog meseca Ramazana.

Muslimani slave Ramazanski bajram, jedan od dva najznačajnija islamska praznika. Ramazanski bajram obeležava kraj posta, i slede dani veselja - dani Bajrama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: