Ponedeljak, 15.12.2003.

23:04

Pauel zahvalio Maroviću na podršci SCG u ratu sa terorom

Izvor: Beta

Default images
Američki državni sekretar Kolin Pauel zahvalio je predsedniku državne zajednice Srbija i Crna Gora Svetozaru Maroviću na podršci koju SCG pružaju u borbi protiv međunarodnog terorizma. Pauel je u poruci Maroviću naveo da je podrška SCG bila i i dalje jeste "sastavni deo naših napora u globalnom ratu protiv terorizma", saopštio je kabinet predsednika. "Naši razgovori doprinose širenju saradnje i međusobnog razumevanja, kada je reč o shvatanju obima regionalne i globalne pretnje stabilnosti i prosperitetu", stoji u pismu Kolina Pauela Svetozaru Maroviću. Pauel je poručio da je uveren da će veze SCG i SAD jačati "uporedo sa našim zajedničkim suočavanjem sa izazovima budućnosti", piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: