Specijalci upali u beogradski tržni centar, izveli petoro; Oglasilo se Više javno tužilaštvo VIDEO

Policija je danas po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu privela četiri muškarca.

Izvor: Blic, Tanjug

Petak, 10.11.2023.

14:17

Default images

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu danas je, u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala, privedeno petoro ljudi na informativni razgovor.

Oni se dovode u vezu sa objavljivanjem više snimaka uznemirujuće sadržine, u kojima se vidi nasilje, pretnje, a, pored ostalog, se na njima čuju i tvrdnje da ta lica "reketiraju pola Beograda“, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.

Više javno tužilaštvo u Beogradu će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije preduzeti sve neophodne mere iz svoje nadležnosti i provere u cilju utvrđivanja svih činjenica, u cilju procesuiranja učinilaca krivičinih dela i zaštite lične bezbednosti i imovine građana.
Oni su uhapšeni i izvedeni iz jednog kafića u tržnom centru Galerija, što je objavljeno na društvenoj mreži "Instagram".

Među uhapšenima su, kako prenose mediji, i dva brata za koje se zna da su, kako se vidi na jednom snimku objavljenom na društvenim mrežama, maltretirali ljude u BiH.

Reč je, kako se navodi, o braći Lj. i M. H. V.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: