Poznato šta je policija zatekla u stanu ubice; Kome je pisao, šta je gledao na internetu?

Večeras je objavljeno šta je sve policija zatekla u stanu K. K. koji je odgovoran za masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" u Beogradu.

Izvor: B92

Sreda, 03.05.2023.

21:22

Poznato šta je policija zatekla u stanu ubice; Kome je pisao, šta je gledao na internetu?
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Načelnik službe za suzbijanje kriminala Nemanja Đuran rekao je da je policija iz stana odnela mobilni telefon i kompjuter koji će biti pregledani.

"Izvršen je pretres stana, tu su obrađeni predmeti koji su izuzeti. Kompjuter i mobilni telefon su oduzeti, kao i papiri koji pokazuju skicu plana likvidacije.

Otac je u čudu, on nije mogao da veruje, kao ni majka. Ocu je određeno zadržavanje od 48 časova, majci ne", rekao je Nemanja Đuran i dodao:

"Ustanovili smo da njegov otac ima više komada registrovanog oružja. Imamo saznanje da je dečak u prisustvu oca posećivao streljane. On je stručno i precizno rukovao vatrenim oružjem. Otac je danas rekao da je oružje držao u sefu i da dete nije znalo za šifru, ali je evidentno da je dečak znao šifru", kaže načelnik službe za suzbijanje kriminala.

U toku veštačenje telefona

Kako "Blic" saznaje, u toku je veštačenja telefona dečaka koje bi trebalo da da odgovore na neka od pitanja.

"Nakon obavljenog veštačenja biće poznato kome je on sve pisao tog jutra, i šta je pretraživao na internetu", kaže naš izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: