Petak, 27.05.2022.

08:15

Izmene u saobraćaju zbog radova; neke deonice zatvorene

Prema informacijama Puteva Srbije, na deonici puta Brnjica - Sušica, danas od 8 do 12 časova, na snazi je obustava saobraćaja zbog radova.

Izvor: Tanjug

Izmene u saobraćaju zbog radova; neke deonice zatvorene
Ilustracija: TTstudio/Shutterstock

Alternativni putni pravac tokom obustave je Sjenica - Raždaginja - Karajukići Bunari - Duga Poljana, navedeno je u saopštenju.

Na deonici Ruma -Putinci, kod mesta Žarkovac, planirani su radovi na izradi induktivnih petlji u periodu od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila jednom saobraćajnom trakom u dužini oko 100 metara. Na donici puta Leskovac - Lebane, do 30. maja od 7 do 17 časova, biće organizovani radovi na presvlačenju kolovoza, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, kod petlje Vodanj - Kolari, u smeru ka Nišu, 01. juna u periodu od 7 do 16 časova, planirani su radovi na urezivanju induktivnih petlji.

Saobraćaj će se u zoni radova u dužini od 100 metara, odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom, za saobraćaj će biti zatvorena vozna i preticajna traka.

Na deonici Selište- Bor, biće organizovani radovi na popravci mosta preko Crnog Timoka, uz naizmenično propuštanje vozila, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

15 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

23 h

Podeli: