Teroristički napad na aerodrom, ima mrtvih VIDEO/FOTO

Najmanje dva policajca poginula su u eksploziji na aerodromu u Kolumbiji.

Izvor: B92, Sputnjik

Utorak, 14.12.2021.

13:15

Teroristički napad na aerodrom, ima mrtvih VIDEO/FOTO
Foto: Profimedia

Kako prenose mediji, u pitanju je međunarodni aerodrom Kamilo Daza i nalazi se blizu granice sa Venecuelom.

"Sputnjik" navodi da je osoba sa eksplozivom viđena u blizini piste. Kako su saopštili nadležni, dvoje osumnjičenih ušli su na aerodrom, a jedan od njih ostavio je eksplozivnu napravu. Kolumbijske vlasti su navele da je u prvoj eksploziji stradala osoba koja je nosila eksplozivnu napravu, dok su u drugoj detonaciji stradala dvojica policajaca, prenosi RIA Novosti. Oni su navodno pokušali da demontiraju eksplozivnu napravu, ističe "Sputnjik". Iza napada stoje teroristi, preneli su lokalni mediji pozivajući se na saopštenje nadležnih organa, koji tvrde da je jedan čovek sa eksplozivom primećen nedaleko od aerodromske piste, kao i da su stradala dvojica policajaca koja su pronašla sumnjiv paket.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: