Ponovo pad temperature, biće i snega - u delovima zemlje meteoalarm VIDEO

Od utorka nas ponovo očekuje pad temperature. Meteorolozi najavljuju da će hladnije vreme od proseka za ovo doba godine potrajati.

Izvor: B92

Ponedeljak, 12.04.2021.

23:50

Ponovo pad temperature, biće i snega - u delovima zemlje meteoalarm VIDEO
Printskrin: TV Prva

Naoblačenje sa severa i zapada sutra će u Srbiji mestimično usloviti kišu, ponegde i lokalne pljuskove sa grmljavinom i padom temperature. Takvo vreme će do kraja dana zahvatiti celu zemlju.

Na visokim planinama krajem dana i u toku noći povremeno će biti snega. Vetar umeren i jak, severozapadni, ujutro i pre podne na jugu i istoku, slab, promenljivog pravca.

Najniža temperatura biće od 6 do 12 stepeni, najviša od 10 do 16 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Printskrin/ meteoalarm.rs
Zbog najavljenih padavina, u delovima Srbije na snazi će biti i žuti meteoalarm.

Žuti stepen upozorenja znači da vVreme može biti, potencijalno, opasno. Vremenske pojave koje su prognozirane nisu neuobičajene, ali je potreban oprez ako planirate aktivnosti koje su izložene meteorološkom riziku. Treba nastaviti sa informisanjem o očekivanim meteorološkim uslovima. Ne preduzimajte nepotrebne rizike.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u sredu i četvrtak će u Srbiji biti oblačno i hladno, mestimično sa kišom, u brdskom-planinskim predelima sa snegom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: