AMSS: Pojačan saobraćaj

Auto-moto savez Srbije (AMS S) saopštio je jutros da će već s prvim popodnevnim satima saobraćaj biti pojačan na izlazima iz većih gradova.

Izvor: B92

Petak, 19.02.2021.

08:16

AMSS: Pojačan saobraćaj

Pojačan saobraćaj očekuje se i na prilazima zimskim centrima poput Divčibara, Goča, Tare, Zlatibora i Kopaonika.

Zbog toga se, kao i zbog još jedne smene turista i mestimično zimskih uslova vožnje, mogu povremeno formirati kolone vozila koje uglavnom donose usporenu vožnju.

AMS S upozorava vozače da je, iako ih u nižim predelima očekuju dobra prohodnost puteva i uglavnom suvi kolovozi, porast dnevnih temperatura često uzrok odrona zemlje i kamena kroz stenske useke i klisure, i da zato voze pažljivije i na putevima u planinske predele.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Kako je saopštila Uprava granične policije, zadržavanja nema ni na putničkim i teretnim terminalima graničnih prelaza u zemlji, osim na Batrovcima i kod Sremske Rače, gde teretna vozila na izlazak iz zemlje čekaju dva sata, odnosno 60 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: