Milo Đukanović o proterivanju Božovića

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović izjavio je danas da je ambasador Srbije u Podgorici Vladimir Božović opravdano proteran iz Crne Gore.

Izvor: B92

Sreda, 02.12.2020.

15:47

Milo Đukanović o proterivanju Božovića
EPA-EFE/ Boris Pejovic

Ðukanović je u pauzi sednice parlamenta, gde je prisustvovao predstavljanju programa vlade mandatara Zdravka Krivokapića, ocenio da su diplomatski odnosi Crne Gore i Srbije na nivou kao i sa ostalim državama.

O odluci odlazećeg MSP-a da protera ambasadora Srbije u Podgorici Vladimira Božovića, zbog izjave o Podgoričkoj skupštini 1918. godine, Ðukanović je rekao:

"Smatram da je ambasador Srbije ispunio sve uslove za ovakav odnos Ministarstva spoljnih poslova prema njemu", prenele su podgoričke Vijesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: