Mandićeva Nova će podržati Krivokapićevu vladu

Predsedištvo Nove srpske demokratije, članice Demokratskog fronta, odlučilo je da na sutrašnjoj sednici parlamenta podrži vladu mandatara Zdravko Krivokapić.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Depositphotos/ natanaelginting
Foto: Depositphotos/ natanaelginting

Kada je reč o trenutnoj političkoj situacii u Crnoj Gori, Predsedništvo je ocenilo da su Nova i DF izneli ključni teret u pobedi nad režimom Mila Ðukanovića.

"Sada je najvažnije razvlastiti DPS u svim onim opštinama u kojima je ova stranka još uvek na vlasti suprotno većinskoj volji građana", zaključilo je Predsedništvo Nove, navodi se u saopštenju dostavljenom Tanjugu.

Dodaju da je prva takva opština Nikšić, gde, kažu, žele da pokažu snagu političke ideje Nove i akcije kojom je ta stranka u okviru DF-a nedavno na republičkom nivou oborili vlast DPS.

"U Nikšiću ćemo okupiti sve one dobronamerne ljude i organizacije koje mogu zajedno da rade sa nama ''Za budućnost Nikšića'' kao što su nedavno radili ''Za budućnost Crne Gore''", poručili iz Nove.

Navili su da će predsednik Nove Andrija Mandić narednih dana obaviti razgovore sa predsednicima dokazanih političkih partnera i svih onih sa kojima je ta stranka imala korektan i uspešan nastup u proteklom vremenu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 241 idi na stranu