Prva dama Amerike održala predizborni skup u Pensilvaniji

Prva dama SAD Melanija Tramp održala je nedaleko od Filadelfije svoj prvi samostalni predizborni skup podrške suprugu, američkom predsedniku Donaldu Trampu.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Epa/ JIM LO SCALZO
Foto: Epa/ JIM LO SCALZO

Tokom svog govora, Melanija Tramp se pred nekoliko stotina pristalica obrušila na demokratskog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena i medije, hvaleći dosadašnji učinak svog supruga.

Prva dama je, braneći Trampov pristup u borbi protiv korona virusa, nastojala da minimizira rizike koje je pred američko društvo postavila epidemija u kojoj je, do sada 226.000 Amerikanaca izgubilo život, preneo je AP.

Ona je pokušala da optuži demokrate jer su, prema njenim rečima, postavili svoje lične interese ispred dobrobiti američkog naroda i fokusirali se na "lažne zahteve za opoziv predsednika", umesto na epidemiju korona virusa.

Melanija Tramp je kritikovala Bajdenov "socijalistički program" i osula paljbu na medije optuživši ih da se bave "besmislenim tračevima i dvorskim intrigama" u Beloj kući.

"Bajdenova politika i socijalistički program samo će uništiti Ameriku i sve što je urađeno u protekle četiri godine. Moramo da sačuvamo Donalda u Beloj kući da bi završio ono što je započeo, a naša zemlja nastavila da cveta. Mi se ne zatvaramo i ne krijemo u strahu kada je teško", rekla je između ostalog prva dama SAD.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 647 idi na stranu