KCN: Sotirovski gradonačelnica Niša, Zvezdan Milovanović ministar u novoj Vladi Republike Srbije

Poverenik GO SNS u Nišu Zvezdan Milovanović budući je ministar u novoj Vladi Republike Srbije, nezvanično saznaje Kopernikus televizija.

Izvor: B92

Utorak, 18.08.2020.

13:40

KCN: Sotirovski gradonačelnica Niša, Zvezdan Milovanović ministar u novoj Vladi Republike Srbije
Foto: Privatna arhiva

Kako prenosi portal KCN online, Dragana Sotirovski biće gradonačelnica Niša, a Boban Džunić budući je predsednik Skupštine grada Niša, navodi se.

Konstitutivna sednica Skupštine Grada Niša zakazana je za 20. avgust, kada će biti verifikovani mandati novim odborinicima. Prvo bi trebalo da se formira verifikaciona komisija, a onda da se potvrde mandati 61 odborniku. Nakon toga planiran je izbor predsednika parlamenta, a zatim i gradonačelnika.

Podsetimo, lokalni izbori održani su 21. juna 2020. godine, kada je Srpska napredna stranka ubedljivo pobedila sa 58,23% osvojenih glasova, a u gradskom parlamentu obezbedili su mesta i SPS, "Niš moj grad" i SPAS.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: