Udes, košenje trave, radovi - ko kreće na put mora ovo da zna

Beograd -- Zbog saobraćajne nezgode saobraćaj na auto-putu E-75 kod reke Bjelice, u smeru Beograd-Niš, odvija se preticajnom saobraćajnom trakom.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: B92, Darja Balšić
Foto: B92, Darja Balšić

Prema saopštenju JP Putevi Srbije, na auto-putu E-763, deonica Lajkovac-Ljig, u smeru ka Ljigu, obavljaju se radovi na košenju trave u razdelnom pojasu i saobraćaj će se odvijati voznom saobraćajnom trakom.

Zbog redovnog održavanja ITS opreme tunela "Sarlah", na auto-putu E-80 u 9.00 sati će biti zatvorena desna cev tunela, u smeru Niš-Dimitrovgrad, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu tunelsku cev korišćenjem službenih prolaza.

Sutra će biti zatvorena leva cev tunela "Sarlah", u smeru Dimitrovgrad-Niš, a saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desnu tunelsku cev korišćenjem službenih prolaza.

Na putu Beranovac - Goč, u mestu Jovac, do 6. jula u 19.00 sati biće obustavljen saobraćaj zbog radova na asfaltiranju, a alternativni putni pravac je Goč - Vrnjačka Banja.

Na putu Pakovraće (Markovica) - Užice produžavaju se radovi na pojačanom održavanju.

U toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, a planirani rok završetka radova je 1. septembar.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Na graničnim prelazima Horgoš, Gradina i Bačka Palanka, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, dok kamioni na prelazima Kelebija i Batrovci, na izlazu, čekaju dva sata.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 34 idi na stranu