Pojavio se snimak napada na vođu kavačkog klana: Ubice se zapalile? VIDEO

Navodni vođa kavačkog klana Radoje Zvicer teško ranjen u oružanom napadu koji se dogodio u ukrajinskom Kijevu. U medijima i na mrežama kruže snimci napada.

Izvor: B92, CDM

Utorak, 26.05.2020.

22:14

Default images

Video-snimak u prilogu može biti uznemirujuć.

Kako piše portal CdM, dve nepoznate osobe pucale su navodno na Zvicera, a do napada je došlo u blizini elitnog stambenog kompleksa u ukrajinskom glavnom gradu.

Prema prvim informacijama, nepoznati napadači, muškarci starosti između 30 i 45 godina, su prvo zapalili "Smart" automobil koji su navodno vozili, a potom pobegli sa lica mesta, pišu ukrajinski mediji.

Na objavljenom snimku navodog napada vide se dvojica muškaraca koji su zapalili "Smart", a kada je vatra buknula umalo su i sami stradali.

Mediji prenose da je jedan od napadača zadobio opekotine po telu.

Prema medijskim navodima, policija je pokrenula operaciju "Sirena" i intenzivno traga na napadačima.

Ukrajinski portal piše da je Zvicer hospitalizovan. Crnogorska policija potražuje Zvicera kako bi ga saslušala u više istraga o ubistvima koja su se dogodila u ratu kotorskih klanova, javlja portal CdM.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: