Od večeras policijski čas i u Republici Srpskoj

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da se od večeras u 20.00 časova do pet sati ujutro uvedi policijski čas za sve građane Republike Srpske.

Izvor: B92

Subota, 21.03.2020.

12:37

Od večeras policijski čas i u Republici Srpskoj
Foto: Deposit /Ale_Mi

"Od večeras od 20 časova do pet ujutru uvodi se zabrana kretanja na celom području Republike Srpske. Uz pomoć MUP-a Srpske sprovešćemo ovu meru na pravi način", rekao je Dodik, prenosi RTRS.

Druga preporuka je, kako ističe, da stariji od 65 godina ne izlaze iz kuće.

"Situacija je veoma ozbiljana. Nećemo dopustiti da nekoliko desetina neodgovornih građana ugrozi veliku većinu koja se pridržava svih naredbi. Mi smo prvi ovde počeli da uvodimo mere, ali to ne znači da smo se još odbranili", rekao je Dodik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: