Ubijeni Cetinjanin deo kavačkog klana?

Podgorica -- Muškarac koji je u ponedeljak uveče ubijen ispred teretane koja se nalazi u prostorijama Sportskog centra "Lovćen" u Cetinju je Andrija Gazivoda (30).

Izvor: Beta
Podeli
Ilustracija: Depositphotos/ Chalabala
Ilustracija: Depositphotos/ Chalabala

Iz Uprave policije su saopštili da je u tridesetogodišnjaka ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja.

"Za sada nepoznato lice je ispalilo više hitaca u A.G. koji je od posledica ranjavanja preminuo. Policija je na licu mesta a nadležni državni tužilac rukovodi uviđajem", saopšteno je iz policije.

Identitet žrtve otkrili su lokalni mediji.

Policija nema informacije o napadaču, ali, kako tvrde, intenzivno rade na rasvetljavanju ubistva.

Ubijeni muškarac je bio u prijateljskim relacijama sa bezbednosno interesantnim osobama iz kavačkog klana, ali nije poznato da li je bio član organizovane kriminalne grupe, objavio je portal Pobjeda.me.

Zbog relacija sa pojedinim osobama poznatim policiji, istražitelji će proveriti da li je stradao u sukobu kriminalnih grupa.

Taj medij navodi da se Gazivoda bavio podvodnim ribolovom, bio jedan od najboljih takmičara, podvodnih ribolovca. Predstavljao je Crnu Goru na takmičenjima u inostranstvu i bio je aktivni borac protiv krivolova.

Bio je glasni zagovornik borbe protiv krivolova na moru, naročito dinamitašenja i javno je govorio o tome i otvoreno ukazivao na potrebu da se suzbije ta vrsta devastacije mora.

Objavio je nekoliko snimaka o pustošenju mora koji su doprineli da se pokrenu stvari u toj oblasti i ozbiljnije počne rešavati taj problem u okviru pokreta Stop krivolovu.

Policija, kako je saopšteno, traga za osobom za koju se sumnja da je pucala u Gazivodu.

strana 1 od 173 idi na stranu