Upozorenje za građane: Lažni radnici "Gradske čistoće" traže pare

Beograd -- JKP "Gradska čistoća" saopštilo da su se pojavile nepoznate osobe koje se građanima lažno predstavljaju kao radnici tog preduzeća i traže novac.

Izvor: Tanjug
Podeli
Ilustracija/Screenshot/TV Prva
Ilustracija/Screenshot/TV Prva

Novac se traži navodno za humanitarne svrhe, a JKP upozorava sugrađane da ne nasedaju na takve obmane i da svaki takav slučaj prijave policiji.

"Nažalost i ove, kao i prethodnih godina, Beograđane nepoznata lica pokušavaju da obmanu, lažno se predstavljajući kao radnici JKP 'Gradska čistoća'. Oni u ime preduzeća od sugrađana traže novac, navodno, u humanitarne svrhe ili u zamenu za novogodišnje čestitke", navodi se u saopštenju preduzeća.

"Gradska čistoća" upozorava i apeluje na sugrađane da ne nasedaju na takve obmane, jer izuzev uniformi, koje podsećaju na radnike "Čistoće", te osobe nemaju nikakve veze sa preduzećem.

Zato iz "Gradske čistoće” savetuju sugrađane da ne stupaju u kontakt sa tim osobama, koja ne samo da pokušavaju na prevaru da uzmu novac, već, dodaju, takvim protivzakonitim aktivnostima narušavaju ugled i poverenje koje preduzeće uživa kod Beograđana.

"Apelujemo na sugrađane da svaki takav slučaj prijave nadležnim organima", navode u JKP "Gradska čistoća".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 115 idi na stranu