Kampanja "Budućnost Srbije" kreće sa juga FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je početak kampanje "Budućnost Srbije", a sada su poznati i prvi detalji i najvažniji koraci u prvom danu kampanje.

Izvor: B92

Utorak, 05.02.2019.

14:09

Kampanja
Foto: Tanjug/ Dimitrije Goll

Naime, na nalogu ove kampanje buducnostsrbijeav na Instagramu objavljena je fotografija predsednika Vučića kako svojim saradnicima predstavlja plan prvih koraka kampanje u okviru koje bi trebalo da budu promovisani infrastrukturni projekti, ekonomski rezultati, putna infrastruktura, strane investicije...

Podsetimo, Vučić je sinoć rekao da će u okviru ove kampanje obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate, rekao kakvi su dalji planovi, ali i čuo njihove primedbe.

"Moja želja je bila, a razgovarao sam i sa premijerkom Anom Brnabić, da obiđemo, to pokrećem kao predsednik, svih 29 okruga u Srbiji - 25 u centralnoj Srbiji, Vojvodini i Beogradu, i 4 na Kosovu i Metohiji", rekao je on u intervjuu za Hepi TV.

"Hoću da razgovaram sa svim ljudima šta smo uradili, da pokažemo rezultate i podnesemo izveštaj, ali i da kažemo šta ćemo da radimo u budućnosti", dodao je predsednik Srbije.

Kako je rekao, krenuće se od Pčinjskog okruga, gde se inače završava najteži deo puta kroz Grdeličku klisuru, ali radiće i na izgradnji jeftinih stanova.

Tako su i prve stavke u okviru kampanje Grdelica i Koridor 10, fabrike u Vranju, Vladičinom Hanu i Trgovištu, kao i razgovor sa građanima u Bujanovcu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: