Još jedan ledeni dan

U Srbiji će biti oblačno i hladno, u većem delu mestimično slab sneg koji će uveče prestati da pada, saopštio je RHMZ.

Izvor: B92

Utorak, 18.12.2018.

01:00

Još jedan ledeni dan
Getty Images

Na severu zemlje će uglavnom biti suvo uz zadržavanje magle veći deo dana. Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura kretaće se od minus devet do minus dva stepena, najviša u većini mesta od minus četiri do minus jedan, u Timočkoj Krajini dva stepena Celzijusa.

U Beogradu će biti oblačno i hladno, ujutro sa slabim snegom. Vetar će biti slab, severozapadni. Najniža temperatura biće oko minus četiri, a najviša minus dva stepena Celzijusa.

U Srbiji će u sredu ujutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazem i mestimično maglovito. U toku dana malo toplije, posle podne delimično razvedravanje.

U četvrtak i petak predviđa se pretežno oblačno i još malo toplije, ponegde slaba kiša i susnežica, u planinama slab sneg, u košavskom području pojačanje jugoistočnog vetra.

U Beogradu se predviđa slično vreme u istom periodu.

U većem delu zemlјe biometeorološka situacija može nepovolјno uticati na osobe sa respiratornim i srčanim obolјenjima. Meteoropatske reakcije mogu se javiti u formi pospanosti i glavobolјe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: