Bivšim funkcionerima DJB konstatovane ostavke

Odbor za administrativno-budžetska i imunitetsko-mandatna pitanja predložiće Skupštini da konstatuje prestanak mandata troje bivših poslanika Dosta je bilo.

Izvor: B92

Utorak, 20.11.2018.

13:55

Bivšim funkcionerima DJB konstatovane ostavke
B92

Troje poslanika DJB, Dušan Pavlović, Jasmina Nikolić i Ratko Jankov podneli su ostavke na poslanička mesta.

Oni su ranije napustili pokret Dosta je bilo i u Skupštini Srbije formirali poslaničku grupu “Politika mora biti drugačija” zajedno sa bivšim funkcionerima tog pokreta Branislavom Mihajlovićem i Anom Stevanović.

Ipak, Pavlović, Nikolić i Jankov su podneli ostavke na poslanička mesta, a na njihova mesta će doći sledećih troje kandidata za poslanike na izbornoj listi Pokreta Dosta je bilo.

Nekadašnji predsednik Pokreta Dosta je bilo, Saša Radulović ostao je, inače, bez poslaničke grupe u parlamentu, a jedina koja klub nije napustila je nova predsednica pokreta Branka Stamenković.

Predsednica Pokreta Dosta je bilo i poslanica Branka Stamenković kaže da je podnošenje ostavke bivših poslanika DJB Dušana Pavlovića, Jasmine Nikolić i Ratka Jankova častan postupak i pozvala je druge bivše poslanike tog pokreta koji su zadržali mandat, da učine isto.

“Pozdravljam njihov častan postupak i pozivam preostalih 11 nekadašnjih poslanika sa liste Dosta je bilo koji su mandate otuđili da učine to isto, odnosno da postupe jednako časno kao ova tri poslanika”, rekla je Stamenković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: