Sumnjiva torba "identifikovana", Hitrou ponovo otvoren

Londonski aerodrom "Hitrou" nastavio je da normalno funkcioniše, nakon što je identifikovana sumnjiva torba koja je pronađena na terminalu za registraciju.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.11.2018.

23:22

Sumnjiva torba
Foto: GettyImages

"Naši timovi su odgovorili na slučaj torbe bez vlasnika na Terminalu 4. Torba je sada identifikovana i slučaj je rešen", rekao je portparol aerodroma Rojtersu.

Prethodno je britanska policija večeras objavila da je "okončan" bezbednosni incident u centru Londona zbog kojeg su bili zatvoreni pojedini ulazi na metro stanicu Vestminster, kao i putevi blizu britanskog parlamenta, ne precizirajući o kakvom se incidentu radilo.

"Policija je okončala incident u Vajthol Vestminsteru i putevi na tom području se ponovo otvaraju", navedeno je na nalogu policije na Tviteru, preneo je Rojters.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: