Aktuelno 25

28.04.2024.

17:19

Šta mu je sa licem? Rajan Gosling sve zaprepastio šokantnim izdanjem FOTO

Glumac Rajan Gosling važio je za jednog od lepših u Holivudu.

Izvor: B92.net

Šta mu je sa licem? Rajan Gosling sve zaprepastio šokantnim izdanjem FOTO
Profimedia

Podeli:

Posebno je zasenio svet svojom lepotom, harizmom i glumačkim umećem u prošlogodišnjem hit filmu "Barbi" gde je tumačio lik Kena.

Ipak, na Rajanovom licu sada su vidljive velike promene, te se mnogi pitaju - šta mu se desilo?

Naime, on se pojavio na premijeri svog novog filma "The Fall Guy" u sklopu ovogodišnjeg SXSW festivala u Ostinu, međutim, svi su gledali u njegove nabrekle obraze. Čini se da je glumac imamo estetsku korekciju u vidu botoksa ili filera, kao i da je u tome nažalost preterao...

Neki pak nagađaju da je otekli izgled glumca zapravo alergijska reakcija, dok neki sumnjaju na suplemente koji zaustavljaju gojenje. Za čoveka koji ima pristup najboljim svetskim doktorima i ličnim trenerima, sigurno je reći da je ovakva promena izgleda bila namerna.

Rajan inače nikada nije otvoreno govorio o estetskoj hirurgiji. Međutim, takvi zahvati su postali uobičajeni u Holivudu, a fileri za lice drugi su zapravo najčešći zahvat danas u SAD. 

Podeli:

25 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: