Niš: Nesreća u šumi, muškarca ubilo stablo

Nišlija (56) je nastradao u šumi u blizini sela Vukmanova pošto je na njega palo stablo, koje je posekao prijatelj sa kojim je zajedno radio.

Izvor: B92

Ponedeljak, 17.09.2018.

19:56

Niš: Nesreća u šumi, muškarca ubilo stablo
Foto: Freeimages

"Njih dvojica su spremali drva za ogrev. Sekli su stabla motornom testerom i ređali ih pored puta, međutim, iz nekog razloga je posečeno drvo umesto na suprotnu stranu palo na nesrećnog čovek", rekli su agenciji Beta meštani Vukmanova.

Oni su ispričali da je teško povređenog muškarca njegov prijatelj u traktorskoj prikolici povezao ka selu, koje se nalazilo blizu šume, ali je usput preminuo.

"Ekipa Hitne pomoći je izašla na teren, ali je samo mogla da konstatuje da je čovek nastradao", kazali su meštani.

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su agenciji Beta da ih je Hitna pomoć obavestila o nereći sa smrtnim ishodom u šumi pored Vukmanova.

"Telo muškarca prebačeno je na Institut za sudsku medicinu i o događaju obavešteno Više javno tužilaštvo", kazali su u Policijskoj upravi u Nišu. Nesreća se, prema rečima nadležnih u policiji dogodila juče oko 11.30.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: