Radojičić se oglasio o svojoj kući na Zlatiboru

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je da kuća u zaseoku Dobroselice, nadomak Zlatibora, ima dozvole i da je dodata u imovinsku kartu.

Izvor: B92

Četvrtak, 09.08.2018.

15:06

Radojičić se oglasio o svojoj kući na Zlatiboru
Foto: Tanjug, arhiva

Radojičić je za "Blic" od četvrtka, 9. avgusta rekao da je dostavio Agenciji za borbu protiv korupcije sva tražena dokumenta i uradio dopunu prijave svoje imovine i da čeka njihov odgovor.

Mreža za istraživanje kriminala i korupcije (KRIK) nedavno je objavila da je Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula postupak protiv gradonačelnika Beograda u kome će proveravati da li je na vreme prijavio da poseduje nelegalnu vikendicu na Zlatiboru.

Agencija je postupak protiv Radojičića pokrenula sredinom prošlog meseca i u njemu će proveravati "blagovremenost podnošenja vanrednog izveštaja o imovini i prihodima", rečeno je novinarima KRIK-a u toj instituciji.

KRIK je objavio da Radojičić u izveštaju koji je podneo Agenciji u januaru ove godine nije naveo da je vlasnik vikendice koju je nelegalno sagradio na Zlatiboru.

KRIK je naveo i da su u februaru ove godine otkrili da je tada kandidat vladajuće Srpske napredne stranke za gradonačelnika nelegalno sagradio kuću na Zlatiboru, a da je zahtev za izdavanje građevinske dozvole podneo pošto je javnost saznala da je prvi na listi SNS-a na beogradskim izborima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: