Jeremić potpisao inicijativu SNS, Petronijević odbio VIDEO

U subotu u centru Beograda je došlo do bliskog susreta funkcionera Narodne i Srpske napredne stranke.

Izvor: B92, Tanjug

Nedelja, 29.07.2018.

14:01

Jeremić potpisao inicijativu SNS, Petronijević odbio VIDEO
screenshot

Dok su članovi i simpatizeri političke opcije koju predvodi Vuk Jeremić sakupljali potpise protiv sporazuma koji bi samoproglašenom Kosovu omogućio članstvo u UN, članovi SNS su organizovali prikupljanje potpisa građana kako bi Jeremić dobio ulicu u Njujorku.

Član Glavnog odbora SNS Dragomir Petronijević je rekao da je potpis Jeremića kao ministra spoljnih poslova Srbije ''zaista menjao sve'' i da su skoro sve zemlje koje je posetio obavljajući tu funkciju priznale nezavisnost Kosova.

''Jeremić mnogo bolje poznaje Njujork nego Beograd i SNS želi da mu pomogne da dobije ulicu u tom gradu. Tu smo i da podsetimo građane na njegov ''uspeh'' kao ministra spoljnih poslova i da Vukov potpis menja sve'', rekao je Petronijević novinarima u Knez Mihailovoj ulici.

On je kazao da su se članovi SNS okupili i kako bi skupili novac da Jeremić otputuje u Berlin ''po novih 200.000 evra'' od ambasade Katara.

''Pošto Jeremić leti biznis klasom, treba će nam vremena da prikupimo taj novac, ali polako. Kad prikupimo novac, predaćemo ga Narodnoj stranci da njihov lider može lakše da ode da pregovora o novcu koji mu očigledno treba, a verovatno je i onih 200.000 evra potrošio'', kazao je Petronijević.

Narodna stranka je objavila da je Jeremić potpisao inicijativu SNS, a pritom prišao štandu i upitao Petronijevića da li je i on protiv članstva Kosova u UN i preporučio mu da potpiše inicijativu Narodne stranke, što je funkcioner SNS odbio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: