Otkriveno ko je Srbin koji je ubijen u Južnoj Africi

Srbin Darko Kulić ubijen je u predgrađu Johanesburga, a pritom su povređeni njegova supruga i još jedna osoba srpske nacionalnosti, preneli su lokalni mediji.

Izvor: B92

Četvrtak, 19.07.2018.

13:41

Otkriveno ko je Srbin koji je ubijen u Južnoj Africi
screenshot

Kako navodi Tajms lajv, veruje se da je 46-godišnjak bio pripadnik paravojne formacije Srpska garda, tokom rata u bivšoj Jugoslaviji.

“Potom je uključen u međunarodnu mrežu švercera narkotika“, dodaje se.

Ističe se i da se srpska ambasada u Južnoj Africi nije oglašavala tim povodom, a policija je saopštila da je pronašla zapaljeni džip i automatsko oružje u njemu.

Tajms lajv podseća da se ubistvo dogodilo nekoliko meseci pošto je ubijen Milan Đuričić, koji je učestvovao u ubistvu Željka Ražnatovića Arkana, a dodaje se i da postoji mogućnost da je s tim u vezi i ubistvo Gorgija Darmanovića, u Beogradu.

“Darmanović je navodno imao informacije o Đuričićevim ubicama, a ubijen je dok je čekao kontakt u Beogradu. Obaveštajni izvor navodi da je Kulić, koji je poslovao sa Đuričićem, izdao naredbu da izvrši ubistvo Darmanovića“, piše Tajms lajv.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: