Vesić: Gradonačelnik u zakonskom roku, do 9. juna

Odbornik SNS u Skupštini Beograda Goran Vesić izjavio je da će gradonačelnik Beograda biti izabran u zakonskom roku, tj. do 9. juna i da će biti sa liste SNS.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.05.2018.

09:29

Vesić: Gradonačelnik u zakonskom roku, do 9. juna
Foto: Tanjug / Dragan Kujundžiæ

"Gradonačelnik će biti neko od 64 odbornika sa liste SNS (od ukupno 110 odbornika). Mi smo dobili većinu, a većina je 56 i naša stranka će odrediti ko će predstavljati i voditi grad u naredne četiri godine", kazao je Vesić za televiziju Prva.

Od 9. juna kada ćemo znati ko će biti gradonačelnik Beograd će raditi u punom kapacitetu, kazao je Vesić.

Vesić, koji je i aktuelni gradski menadžer, kazao je da ko god bude novi gradonačelnik nastaviće sa započetim projektima.

"To je metro, obilaznica oko Beograda, dva nova mosta - preko Ade huje i Save, dva tunela - topčiderski i tunel koji povezuje Savu i Dunav. I čitav niz projekata koje smo započeli, jer to je politika koju smo sprovodili prethodne četiri godine i koja je dobila poverenje građana da se sprovodi naredne četiri", rekao je Vesić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: