"Mozzart": Paljenje tržnog centra, terorizam sa umišljajem

Kompanija "Mozzart" oglasila se nakon požara koji je izbio tokom noći u Tržnom centru "Mondo" u Žarkovu.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.03.2018.

14:20

Kako su preneli mediji, u požaru nije bilo povređenih, ali je bilo materijalne štete.

"Mozzart" saopštava da je u pitanju "teroristički akt" paljenjem čitavog tržnog centra Mondo.

"Urađen je sa namerom i umišljajem. Građanima je ugrožena sigurnost i imovina. Identično terorističko delo ponovljeno je tri puta u poslednjih mesec dana u glavnom gradu", navodi se.

Kompanija saopštava da ima potpuno poverenje u Ministarstvo unutrašnjih poslova, bezbednosne i pravosudne organe.

"Znamo kako bi se ovo delo tretiralo bilo gde u svetu i shodno tome ubeđeni smo i da bi brzina rešavanja ovog terorističkog akta bila u skladu s tim. Građani Srbije moraju imati sigurnost svuda na svojoj teritoriji i mora im biti zaštićen život i imovina. Nemamo nikavu dilemu da će se to brzo i desiti", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će kompanija Mozzart ce pružiti kao i do sada apsolutnu logističku i svaku drugu podršku pri rešavanju ovog slučaja i dati sve svoje kapacitete na raspolaganje.

"Ovo je teroristički akt i istrajaćemo da se reši kao što se terorizam rešava svuda u svetu i da počinioci budu adekvatno kažnjeni", zaključuje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: