"Odgovor Vučića zadovoljavajuć - ukoliko se realizuje"

Potpredsednica GI SDP Ksenija Božović izrazila je nadu da će se sve što je predsednik Aleksandar Vučić rekao tokom posete Kosovu vrlo brzo "i videti na terenu".

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug / Zoran Žestić
Foto: Tanjug / Zoran Žestić

Pročitajte još:

Vučić položio venac na mestu ubistva Ivanovića VIDEO

Vučić: Nije važno koje je ime ubice, neće biti milosti

Sputnjik: Uhapšeni naoružani Albanci; Policija: Nisu

Vučić na Kosovu: Dočekan uz manastirska zvona VIDEO

Vučić: Ne možemo da spasemo i sačuvamo sve, ali... VIDEO

Ona je rekla i da je odgovor Vučiću na njeno pitanje o otkrivanju ubice Olivera Ivanovića bio zadovoljavajuć, "ukoliko se bude realizovao".

Božović je rekla novinarima i da je zahvalila Vučiću što je došao u Kosovsku Mitrovicu.

"Pitala sam ga da li će počinilac biti pronađen. Dobila sam odgovor da će oni sve učiniti da bude pronađen onaj koji je ubio Olivera, biće uhapšen svako, bio to Srbin, Albanac ili stranac... To me je ohrabrilo, kao i reči da će to biti vrlo brzo jer se stiče utisak da se stvari razvodnjavaju", rekla je Božović.

Ona je rekla da je izjava Vučića u Banjskoj da će se obračunati sa kriminalom i korupcijom ohrabrujuća.

"Predsednik je prošetao gradom i sam se uverio da je zavladao muk, da je ubistvo Ivanovića dovelo do jako teškog stanja u gradu, među građanima i među nama koje je video" rekla je Božović.

Upitana da li se može očekivati ispunjenje obećanja predsednika da će ubica biti pronađen, imajući u vidu da ingerencije nad istragom ima policija u Prištini, Božović je rekla da postoje načini i da je potrebna dobra volja.

Kosovo

strana 1 od 77 idi na stranu