Radnik Parking servisa udario učenika Sportske gimnazije

Radnik “Parking servisa” udario je 17-godišnjeg učenika Sportske gimnazije na Dorćolu nakon što mu je učenik “dobacio nešto u šali”, javlja “Blic”.

Izvor: B92

Utorak, 26.12.2017.

13:34

Radnik Parking servisa udario učenika Sportske gimnazije
Ilustracija: Tanjug / Sava Radovanoviæ

Kako navode, incident se dogodio oko 12 sati ispred Sportske gimnazije, a mladić je učenik trećeg razreda.

Direktorka gimnazije Ivanka Kovačević navodi da se incident dogodio u Ulici Hercega Stjepana preko puta škole kada se nekoliko učenika trećeg razreda vraćalo iz pekare tokom velikog odmora.

“Učenici su prošli pored radnika ‘Parking servisa’ koji je u tom trenutku radio i dobacili mu u šali ‘Je l’ treba da pomerimo auto?’ i nastavili ka školi. On im je na to odgovorio, a kako se nisu osvrtali, krenuo je za njima i jednog učenika je udario u ruku”, kaže direktorka.

“Blic” ističe da đaci koji su prisustvovali incidentu imaju “nešto drugačiju verziju”.

“Prvo je počeo da preti kako je šampion neke borilačke veštine, a onda je pretukao pesnicama mog druga. Da se nisam pomerio i na mene bi krenuo”, kaže jedan od učenika.

Policija je uzela izjave od svih aktera incidenata.

Učenik koji je napadnut nije ozbiljnije povređen i ostao je na nastavi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: