Čekanje na Batrovcima oko sat i po, iz Bugarske 60 minuta

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, putnička vozila čekaju oko 90 minuta, dok su na ulazu u Srbiju iz pravca Hrvatske zadržavanja oko 45 minuta.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.07.2017.

18:44

Čekanje na Batrovcima oko sat i po, iz Bugarske 60 minuta

Osim toga, prema podacima Uprave granične policije, na ulazu u Srbiju iz pravca Bugarske zadržavanja su oko 60 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo s Makedonijom, putnička vozila na ulazu u Srbiju čekaju oko 40 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta

Vozače ove večeri očekuje umeren intenzitet saobraćaja, koji se na auto-putevima i glavnim putnim pravcima odvija bez vanrednih zastoja i prekida, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Na naplatnim rampama nema dužih zadržavanja od uobičajenih, oko 10 minuta, a vozačima se savetuje da pripreme tačan iznos za naplatu putarine.

Visoke dnevne temperature i povećan broj vozila na pojedinim deonicama mogu dovesti i do čestih saobraćajnih nezgoda, pa AMSS vozačima savetuje da smanje brzinu i drže veće odstojanje od vozila ispred.

Sutra od 11 do 17h doći će do preusmeravanja saobraćaja iz smera Pirota ka Beloj Palanci iIi Nišu, na devijaciju i raskrsnicu u Staničenju i dalje na paralelni put (u smeru ka Nišu) zbog izvođenja preostalih radova na deonici Čiflik- Staničenje.

Po završetku radova uspostaviće se trenutno važeći režim saobraćaja.

U toku su radovi na sanaciji i asfaltiranju srednje (vozne) saobraćajne trake, na državnom putu I A reda broj 1, na deonici od Pojata do Paraćina, u smeru Niš-Beograd, a saobraćaj se odvija levom (preticajnom) kolovoznom trakom. Radovi će se izvoditi do 01.08. do 17 časova.

Iz AMSS podsećaju da je od 29. jula do 2. avgusta do 7 sati zbog radova na lokalnom putu od isključenja za aerodrom sa auto-puta iz pravca Beograda, do aerodroma "Nikola Tesla", na snazi izmena u režimu saobraćaja.

Do aerodroma "Nikola Tesla" iz pravca Beograda (auto-putem) stiže se preko petlje "Dobanovci", gde će se vršiti promena smera kretanja i suprotnim smerom (Šid- Beograd) saobraćati do aerodroma.

U toku su radovi na sanaciji klizišta na državnom putu I B reda broj 23, deonica Nova Varoš - Bistrica. Saobraćaj se odvija jednom trakom naizmeničnim propuštanjem saobraćaja.

Izvode se radovi na rehabilitaciji kolovoza, na državnom putu I A reda broj 1, deonica od Subotice do Beograda, u pravcu Subotica-Beograd.

Saobraćaj će se u zoni petlje Novi Sad -sever kod službenog prolaza preusmerava na levu (preticajnu) kolovoznu traku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: