CeSID: Nema sumnje da je Vučić novi predsednik Srbije

Centar za slobodne izbore i demokratiju saopštio je da nema sumnje da je kandidat vladajuće koalicije Aleksandar Vučić novi predsednik Srbije.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 02.04.2017.

20:48

CeSID: Nema sumnje da je Vučić novi predsednik Srbije
Tanjug

"Rezultati se ne menjaju značajno već izvesno vreme. Pobednik ovih izbora je Aleksandar Vučić. Ovi procenti se mogu menjati u određenoj meri, ali nijednog trenutka neće doći do promene da imamo nekog drugog do Aleksandra Vučića za predsednika Srbije", rekao je predstavnik Cesid Đorđe Vuković.

Cesid je rekao da bez potpunih rezultata ne može da kaže koliki je bio odziv birača, ali da je procenjeno da je oko 53 odsto.

Na osnovu 79 odsto obrađenog uzorka, Vučić ima 55,9 odsto glasova, Saša Janković 15,5 odsto, Luka Maksimović 9,4 odsto, Vuk Jeremić 5,8 odsto.

U CeSID-u kažu da će promene, ukoliko ih bude, biti mala pomeranja od jedan do dva odsto, ali da to neće promeniti rezultat.

Iz CeSID-a je saopšteno i da se večeras više neće obraćati na konferencijama za novinare.

Biračka mesta na predsedničkim izborima u Srbiji na kojima je pravo glasa imalo 6.724.949 upisanih birača zatvorena su u 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: