Budi human: Anastasiji je potrebna pomoć, uključite se

Humanitarna fondacija "Budi human" prikuplja novčana sredstva za dvogodišnju Anastasiju Ranđelović kojoj je neophodno lečenje u Francuskoj.

Izvor: B92
Podeli

Roditelji male Anastasije su primetili da se njihova devojčica ne razvija kao i sva druga deca, jednom rečju da ne radi neke osnovne stvari. Odlučili su da je vode na ispitivanja, a nakon prvog pregleda lekari su smatrali da Anastasija ima samo hipotomiju i da će se njeno stanje velikim radom i trudom poboljšati. Ali do toga nije došlo.

Anastasiji je sa samo godinu dana dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija tip 2. Devojčica je vezana za krevet, može samostalno da sedi, ali samo na dva-tri minuta, ne puzi, ruke i noge su joj jako oslabljene...

Ali, ono što je najbitnije, Anastasija je mentalno očuvana, a pošto je jako mala, još uvek uči da priča.

Kako bi se njeno stanje poboljšalo, neophodno joj je lečenje u Francuskoj, aspirator, fizikalna terapija, rehabilitacija, a sve to košta.

Anastasiji možemo pomoči slanjem SMS poruke (upišite 270 i pošaljite SMS na 3030) i uplatom na dinarski 160-465989-73 i devizni račun 00-540-0002044-6, kao i putem linka e-doniraj.

strana 1 od 146 idi na stranu