Akcija "Avala 2016": Zaplena "ogromne količine cigareta"

Uprava carina Ministarstva finansija Srbije saopštila da je tokom akcije "AVALA 2016" policije i vojske, "otkrivena ogromna količina cigareta".

Izvor: B92

Subota, 08.10.2016.

23:16

Default images

Prilikom "dubinske kontrole" na putu Vranje-Leskovac zaustavljen je šleper letonskih registarskih oznaka koji je iz Grčke ka Sloveniji vozio gumeni granulat.

Kamion je upućen na kontrolu skenerom, pri čemu su "uočene nepravilnosti u teretnom delu".

Zbog nemogućnosti fizičke kontrole na parkingu, kamion je u pratnji policijskih sluzbenika vraćen na Granični prelaz Preševo, prema Makedoniji, gde je s tovarnog dela skinuta plomba i izvršen detaljan pregled.

Tokom pregleda je otkrivena "velika količina cigareta", piše u saopštenju u kojem Uprava carina navodi da će detalji biti poznati kada tužilac bude došao na lice mesta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: