Bajden u BG, domaćini Vučić i Skot uz pogaču i so / FOTO

Avion sa američkom delegacijom koju predvodi potpredsednik Džozef Bajden sleteo je oko 14 sati na beogradski aerodrom “Nikola Tesla“.

Izvor: B92, RTS

Utorak, 16.08.2016.

14:04

Bajden u BG, domaćini Vučić i Skot uz pogaču i so / FOTO
Tanjug

Iako je ranije najavljeno da će Bajdena dočekati potpredsednik vlade Ivica Dačić, prvi se sa zamenikom Baraka Obame rukovao predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić, koji je bio s američkim ambasadorom Kajlom Skotom i njegove porodice.

RTS
Pripreme za izlazak Bajdena iz aviona trajale su više od deset minuta, nekoliko puta je, verovatno zvaničnik zadužen za protokol, ulazio i izlazio iz aviona, sve dok nisu bili "ispunjeni svi uslovi".
RTS
Let iz SAD kojim je potpredsednik SAD stigao u Beograd kasnio je zbog nepovoljnih vremenskih uslova, a u saopštenju medijima iz Vlade Srbije je navedeno da je protokol počinjao od 12.30.
RTS
Bajden je posle svih neophodnih provera izašao iz aviona u pratnji supruge i unuke, dočekali su ga Vučić i porodica Skot, a potom je Bajdenu poslužena pogača i so, uz asistenciju premijera Vučića.
.
RTS
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: