Suspenzija policajca zbog incidenta sa KRIK-om

Komunalna policija pokrenula je disciplinski postupak i predložila da bude suspendovan komunalni policajac zbog incidenta sa novinarima KRIK-a

Izvor: B92

Četvrtak, 22.10.2015.

16:21

Default images
Foto: Beta

Komunalna policija saopštila je da je po nalogu gradonačelnika Beograda Siniše Malog, načelnik Komunalne policije Nikola Ristić sproveo proceduduru kako bi se utvrdilo da li je komunalni policajac prekoračio svoja ovlašćenja.

Protiv pripadnika Komunalne policije, koji je odgovoran za incident, biće podnet zahtev za pokretanje disciplinskog postupka uz predlog za suspenziju, koju sprovodi Gradska uprava Grada Beograda – navodi se u saopštenju Komunalne policije.

Novinari KRIK-a saopštili su da ih je obezbeđenje gradonačelnika Beograda Siniše Malog fizički sprečilo da mu postave pitanje u vezi sa 24 stana.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali juče se javno izvinio novinarima KRIK-a zbog incidenta, osudio ponašanje komunalne policije, ali i ponovo odbacio navode KRIK-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: