Voz iskliznuo iz šina zbog lopova

Na pruzi Subotica - Sombor oko 13h iskliznuo je poslednji vagon teretnog voza, a prema prvim nalazima, uzrok je krađa 220 šrafova za zatezanje pragova i šina.

Izvor: B92

Utorak, 13.08.2013.

22:24

Default images

Vagon je iskliznuo između stanica Tavankut i Bajmok.

Utvrđeno je, takođe, da je uništeno ili značajno oštećeno oko 490 pragova, kao i pet telefonskih stubova, saopštile su "Železnice Srbije".

Prilikom iskliznuća vagona totalno je oštećeno 70 metara, a delimično 350 metara koloseka. Komisija koja je odmah izašla na lice mesta utvrđuje sve detalje i okolnosti koje su dovele do ovakvog stanja.

Saobraćaj na tom delu pruge je u prekidu i sigurno će trebati više od 24 sata da bi se saniralo oštećenje koloseka i uspostavio redovan železnički saobraćaj, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: