Više policije u potrazi za dečakom

Osmog dana od nestanka maloletnog Đorđa A. u ataru sela Majilovac kod Požarevca, u potrazi učestvuje više od 400 ljudi, od kojih je 200 pripadnika Žandarmerije.

Izvor: B92

Petak, 30.07.2010.

14:45

Default images

Portparolka Policijske uprave Jasmina Tišma kaže da je to najveća potraga do sada.

Kao i proteklih dana, pored pripadnika policije, u potrazi učestvuju članovi lovačkih udruženja i meštani, rekla je Tišma i dodala da će danas biti pretraživani i delovi koji u dosadašnjim akcijama nisu bili obuhvaćeni.

Viši sud u Požarevcu je, u utorak uveče, odredio pritvor do 30 dana Marini Andrejić (38), majci trinaestogodišnjeg dečaka, zbog sumnje da je ubila sina.

Andrejićeva je uhapšena u nedelju uveče, zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilničkog ponašanja u porodici, ali je kasnije pred istražnog sudiju izvedena sa preinačenim krivičnim delom za koje se sumnjiči.

Marina Andrejić je u nekoliko mahova policiji davala prilično oprečne informacije o tome šta se dogodilo dečaku.

Jedino je izvesno da su Marina i njen sin Đorđe 22. jula pošli na njivu u okolini sela Majilovac, odakle se ona vratila, a dečaku se gubi svaki trag.

"Danas je nastavljeno traganje, veliki broj policajaca je angažovan. Nadam se da ćemo doći do mesta gde se nalazi njegov leš. To je zaista težak zločin. Policija pretražuje teren koji je relativno nepristupačan zbog vremenskih prilika. Danas se sa još većim intenzitetom nastavlja potraga za detetom", rekao je ministar policije, Ivica Dačić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: