Sprečeno krijumčarenje alkohola

Uprava carina saopštila je da je sprečen pokušaj krijumčarenja velike količine alkoholnih pića, čija je vrednost procenjena na oko 1.224.000 dinara.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.12.2008.

12:44

Default images

Zajedničkom akcijom suzbijanja prekograničnog kriminala, carinski službenici, pripadnici Žandarmerije i policije u još jednoj uspešnoj zajedničkoj akciji sprečili su pokušaj ovog krijumčarenja, navedeno je u saopštenju.

U međuprostoru kod kontrolnog punkta Končulj, pre dva dana zatečena su dva vozila u pretovaru alkoholnih pića "Rubinov vinjak" i "PR loza".

Četiri osobe srpske nacionalnosti pretovarale su vinjak i lozu iz kamiona vranjskih registarskih oznaka u kombi vozilo bez tablica.

Detaljnom kontrolom je utvrđeno da se u kamionu nalazi 194 paketa sa po 12 flaša od litra, dok je u kombi vozilo, u trenutku kada su zatečeni, bilo utovareno šest takvih paketa.

Utvrđeno je da su carinske plombe povređene i bačene, navedeno je u saopštenju i dodato da je, dok se prekršajni postupak koji je pokrenut protiv odgovornih ne okonča, pored robe, privremeno zadržan i kamion.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: