Identitet ugljenisanog leša

Zavod za sudsku medicinu na osnovu DNK analize utvrdio da je osoba koja je 6. aprila pronađena u Petrovaradinu Bojan Obradović (27).

Izvor: B92

Nedelja, 15.04.2007.

13:17

Default images

Obradovićev ugljenisan leš policija je pronašla u petrovaradinskom naselju Male ledine, u blizini Dunava, na zadnjem sedištu zapaljenog automobila zrenjaninskih oznaka. Kako je saopštila novosadska policija, Obradović je stanovao blizu mesta na kojem su pronađeni njegovi ugljenisani ostaci.

Novosadski mediji ranije su preneli da je Obradović radio kao izbacivač u poznatom lokalu blizu novosadske Železničke stanice i da je povezan sa poslovima u vezi sa prodajom droga.

Istraga o smrti Bojana Obradovića je u toku.

Novosadska policija ranije je saopštila da je u Rakovcu 8. aprila pronađen još jedan nepoznati leš u ugljenisanom stanju, koji je po nalogu istražnog sudije, takođe, prevezen u Zavod za sudsku medicinu radi identifikacije.

Portparol novosadske policije Stevan Krstić izjavio je ranije da dva slučaja pronalaska ugljanisanih leševa u okolini Novog Sada, po svemu sudeći, nisu povezana.

Krstić je rekao da "apsolutno nema nikakvog osnova za sumnju da su ova dva slučaja povezana" i najavio da će posmrtni ostaci vrlo brzo biti identifikovani.

On je rekao i da je u Rakovcu najverovatnije pronađena jedna starija gospođa i da će članovi njene rodbine dati uzorak krvi kako bi se izvršila DNK analiza tela pokojnice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: