Marketing ili...

Parlamentarne stranke odbacile tvrdnje Bogoljuba Karića da će njegova stranka postati parlamentarna pre izbora.

Izvor: B92

Nedelja, 30.01.2005.

10:41

Default images

Predsednik Pokrata snaga Srbije Bogoljub Karić saopštio je da njegova stranka pre novih parlamentarnih izbora u Skupštini Srbije ipak neće obrazovati svoj poslanički klub, iako u skupštini postoje poslanici koji "hoće da svoje demokratsko i patriotsko opredeljenje iskažu kroz sjedinjavanje sa PSS-om", ne navodeći o kojim poslanicima je reč i kojim strankama pripadaju.

Karić je juče najavio da bi PSS mogao da postane parlamentarna stranka prelaskom "zainteresovanih poslanika". Na to su reagovali predstavnici svih poslaničkih grupa u Skupštini Srbije i odbacili te tvrdnje, navodeći da su sigurni u svoje poslanike. Karić je rekao da su mnogi poslanici razočarani u svoje lidere i da od njega traže da formira poslanički klub.

G17 plus, stranka koja je u prošlom sazivu pre izbora ušla u parlament jer su neki poslanici DOS-a, kao vlasnici mandata, prešli u tu stranku, ne strahuje da će sada njeni poslanici preći u Pokret snaga Srbije. Šef poslaničke grupe G17 plus, Miloljub Albijanić, Karićev potez ocenjuje kao čist marketing.

"Ja u to lično ne verujem, jer mislim da su to marketinški potezi da se bude u žiži javnosti i da se priča o PSS-u kao o nekakvoj moćnoj stranci, koja može da kupi sve, mešetari gde god hoće i radi šta god hoće. Tome država, zapravo, mora da stane na put", smatra Albijanić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: