Ponedeljak, 31.01.2000.

20:43

Rad na svecano otvorenom delu autoputa Beograd-Pancevo za 50 maraka

Izvor: B92

Default images
Radovi na deonici autoputa Beograd-Pancevo, koje je prilikom posete pancevackoj Rafineriji septembra prosle godine najavio jugoslovenski predsednik Slobodan Milosevic, a nesto kasnije pocetak izgradnje otvorio i predsednik Srbije Milan Milutinovic, nastavljeni su u ponedeljak posle jednonedeljnog prekida uzrokovanog niskim temperaturama. Na terenu su novinari Radija B2-92 zatekli radnike “Partizan puta” i “Planuma”, izvodjaca radova, koji bi prema ranijim najavama ovu deonicu trebalo da zavrse pocetkom aprila. O tome kako su placeni i kako napreduju radovi, oni su nasim novinarima rekli da rade osam do deset sati dnevno, da jos nisu dobili platu za decembar i da im je plata 1000 dinara (odnosno 50 nemackih maraka). Radnici dodaju da dve godine nisu dobili terenski dodatak i topli obrok, ali da radove privode kraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: