Labus: Zdravstvo jedan od prioriteta

Izvor: B92

Sreda, 11.09.2002.

15:57

Default images

Predsednicki kandidat Miroljub Labus najavio je u sredu da je posle energetskog i penzionog, zdravstvo sledeci veliki sistem koji treba da bude stabilizovan. "Pre dve godine smo nasledili praznu kucu, nije sve moglo odjednom da dodje na red i dobro je cuti da je republicka vlada sada stavila zdravstvo u red prvih prioriteta", rekao je Labus prilikom obilaska Klinickog centra Srbije, u pratnji republickog ministra zdravlja Tomice Milosavljevica i rukovodstva ove zdravstvene ustanove. Labus je posle obilaska nezavrsenog dela KCS, ocenio je da stanje te ustanove moze da se uporedi s pacijentom kome je potrebna pomoc. "Obavesten sam da je potrebno 100 miliona evra da se zgrada potpuno zavrsi i opremi, ali preispitacemo jos jednom da li je to ta cifra", rekao je Labus.

Labus je odbacio u sredu mogucnost saradnje sa Vojislavom Kostunicom, ukoliko bi predsednicki kandidat Demokratske stranke Srbije pobedio na predstojecim izborima. Upitan da li bi kao ekspert saradjivao sa Kostunicom u slucaju njegove pobede na izborima, Labus je na konferenciji za novinare u Vrnjackoj banji, odrzanoj nakon posete Krusevcu i Trsteniku, rekao da su njihovi predsednicki programi veoma razliciti i da tako nesto "ne dolazi u obzir". A s kim i kako ce saradjivati, morate da pitate gospodina Vojislava Kostunicu, dodao je Labus.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: