MARIJA MILOSEVIC: NE NAMERAVAM DA PUTUJEM U HAG

Izvor: B92

Sreda, 13.02.2002.

19:00

Default images
Kcerka bivseg jugoslovenskog predsednika Slobodana Milosevica Marija Milosevic demantovala je da putuje u Hag ili da to zasad namerava. U izjavi za zagrebacki "Nacional" Marija Milosevic je rekla da "po ceo dan slusa i gleda nebuloze iz Haga". "Moj tata je mnogo godina posle 1991. postao predsednik Jugoslavije i vrhovni komandant. Posebno je nelogicno i ne mogu da verujem da njemu sude za neke zapaljene zene i kuce u BiH i Hrvatskoj 1991. i 1992. Obaska sto je Tribunal mladji od tih dogadjaja. Da je bilo kako mogao, tata bi to sigurno sprecio", naglasila je ona. Marija Milosevic je rekla da sada na televiziji gleda kako je zapaljen Dubrovnik, "a zna koliko je njen otac voleo taj grad".

"On uopste nije imao takve ingerencije da odlucuje o tome sta ce da se pali. U to vreme nije bio ni sef vojske, ni sef drzave", rekla je Marija Milosevic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: