Ko se boji "Vuka" još?

Predstavnici agencije "Lupus" odbili su danas da u razgovoru za B92 objasne detalje svoga rada.

Izvor: B92

Sreda, 18.05.2005.

17:01

Default images

Kako je za B92 rekao izvršni direktor te agencije Željko Milisavljević, razlog za to je što, po njihovom mišljenu, B92 nije na pravi način plasirao priču o toj agenciji. Podsetimo, B92 je u ponedeljak objavio saznanja ekipe emisije "Insajder" da je supruga Milorada Ulemeka osnovala agenciju "Lupus", kao i da su članovi te agencije bivši pripadnici rasformiranje Jedinice za specijalne operacije.

Te tvrdnje potvrđuje i papir o osnivanju "Lupusa", u koji je B92 danas imao uvid. Na papiru o osnivanju agencije stoji da je njen direktor Aleksandra Ivanović, dok je zamenik Vukašin Vukašinović, jedan od šefova obezbeđenja Milorada Ulemeka. Vukašinović je bio pripadnik Jedinice za specijalne operacije, a onda i Žandarmerije, koju je napustio zbog zdravstvenih problema. U tom dokumentu se navodi i da je preduzeće registrovano u Trgovinskom sudu, u avgustu prošle godine, kao i da je preimenovano iz izdavačkog preduzeća "IN grup" u Preduzeće za trgovinu i usluge "Lupus grup". 

Međutim, ako je ta agencija registrovana, pitanje je zbog čega je u imeniku Telekoma Srbije zavedena pod imenom Ajdinović Slobodan, kao i zašto se nalazi u kategoriji fizičkih, a ne pravnih lica? Osim toga, podsetimo da je B92 još početkom nedelje, u Trgovinskom sudu rečeno da agencija "Lupus" nije registrovana. Treba reći i da je "Lupus grupa" saopštila da je sa­stav pri­pad­ni­ka službe obez­be­đe­nja for­mi­ran ja­vlja­njem na oglas u nedelj­ni­ku "Ogla­si", dok su osta­li čla­no­vi pri­mlje­ni po­što su osta­li bez posla u vojsci, policiji i Jedinici za specijalne operacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: