JOVIC: VRATICU SE U SPS AKO ODE MILOSEVIC

Izvor: B92

Petak, 13.10.2000.

13:38

Default images
Bivsi visoki funkcioner Socijalisticke partije Srbije Borisav Jovic izjavio je u petak da ce se vratiti u SPS ukoliko u toj partiji dodje do kadrovskih promena i optuzio Slobodana Milosevica da je odgovoran za stanje u partiji, kao i donosenje pogresnih politickih odluka dok je bio predsednik drzave. "Spreman sam da pomognem da SPS ostane jaka politicka snaga, ali ne sa diktaturom jednog coveka na vrhu stranke. Slobodan Milosevic treba da ode iz SPS-a, kao i najuze rukovodstvo stranke i da se izaberu potpuno novi rukovodeci organi", ocenio je Jovic dodajuci da SPS sa Slobodanom Milosevicem na celu "nema buducnost", jer je do sada rukovodstvo stranke vodilo "politiku tragicnih posledica". "Pre septembarskih izbora o tome nisam smeo javno da govorim, jer je to bilo riskantno za ljude bez licnog obezbedjenja", kazao je Jovic. On je dodao da snosi svu odgovornost sa Slobodanom Milosevicem i rukovodstvom partije za sve sto se desavalo do njegovog odlaska iz SPS-a.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: