DOS POSLAO RUSIJI SVOJE IZBORNE REZULTATE

Izvor: B92

Petak, 29.09.2000.

15:10

Default images
Demokratska opozicija Srbije upoznala je visoke predstavnike u Rusiji s rezultatima izbora u Jugoslaviji, prosledivsi im svoje zapisnike sa birackih mesta, rekao je u cetvrtak uvece agenciji Beta sef Izbornog staba DOS Cedomir Jovanovic. Jovanovic nije zeleo da odgovori na pitanje na koji nacin je DOS "upoznao Moskvu" sa izbornim rezultatima do kojih je dosao njihov izborni stab, ali je dodao da ce "zvanicna Moskva detaljno biti upoznata s pobedom DOS na ovim izborima". "Ne sumnjamo da ce stav zvanicne Moskve ici u prilog izborne volje vecine gradjana u Srbiji", kazao je Jovanovic. "Kopije zapisnika kojima raspolazemo stavicemo na uvid javnosti, jer pre svega njih treba da vide gradjani Srbije, ali i svima koji mogu da uticu na Milosevica da prizna izbornu volju gradjana", rekao je Jovanovic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: