Dinkić: Poslanici vrše pritisak da uđu u G17 plus

Izvor: B92

Subota, 11.10.2003.

13:18

Default images

Potpredsednik G17 plus Mlađan Dinkić izjavio je da sve više poslanika Skupštine Srbije želi da se učlani u tu stranku, prenose "Narodne novine". "Poslanici vrše pritisak da uđu u naše redove. Mi imamo problem da odgovorimo na sve njihove zahteve, jer proveravamo o kakvim se poslanicima radi", rekao je Dinkić u intervjuu za taj niški dnevnik.

Dinkić je kazao da je cilj G17 plus da postane parlamentarna stranka posle izbora, a da im je sadašnji cilj da "poslanici koji su sada postali zastupnici G17 plus u parlamentu ostanu što kraće, da se vlada obori i da što pre budu raspisani vanredni izbori". Potpredsednik G17 plus je rekao da je Demokratska stranka "kreator svega što se događa u srpskom parlamentu, gde poslanici prelaze sa jedne na drugu stranu". "DS je pune dve godine obezbeđivala većinu prelaskom poslanika iz jedne u drugu stranku. Sada kada ih tučemo njihovim oružjem, njima to ne prija", zaključio je Dinkić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: